Vertrouw je vertalingen toe aan een gedreven talen expert. 

Vertaalbureau Tradistas, garantie van perfectie met het talent en de ervaring van Danielle Istas.

Van kindsbeen af zijn talen een ware passie voor mij.  Als vertaler van opleiding, stel ik je een volledige dienstenpakket voor rondom het gebruik van talen d.w.z. Frans, Nederlands, Engels en Italiaans.

Vertalen is mijn job, bij voorkeur naar het Frans toe. Doch zijn andere combinaties best mogelijk naargelang de complexiteit van het project. De behandelde onderwerpen zijn bijna eindeloos: business, human resources, sociaal, gezondheid, culinair, toerisme, opvoeding, kinderliteratuur,… Hetzelfde geldt voor het ondersteuningsmateriaal: websites, boeken, publicatie, artikelen, Tradistas past zich niet alleen aan je onderwerp aan, maar ook aan zijn verspreidingskanaal.

Particulieren of bedrijven, jullie mogen ook zeker rekenen op mijn expertise van meer dan 20 jaar voor het opstellen van teksten of gewoon voor het herlezen van jullie eigen producties, met het oog een foutloos resultaat te garanderen.

Ten laatste stelt Tradistas ook herlezing- en herzieningswerk voor indien zo gewenst. Vertrouw mij jullie teksten toe, van welke aard ook, en vind ze terug in een 100 % professionele en foutloze versie,

  • met naleving van de samen overeengekomen termijnen en tarieven
  • in perfecte vertrouwelijkheid
  • voor een best verzorgd resultaat

Ik ben telefonisch beschikbaar en ik verplaats mij ook in gans België om jullie eventueel te ontmoeten. 

Contacteer ons!
Contacteer ons!081/84 92 75